Alla Helgons dag, Allhelgonhelgen..

tillika "All Saints Weekend" är här, välkommen! Har precis lämnat rapp och checkat ut fr arb efter en väldigt lugn natt, sovit i dryga 6 timmar oavbrutet. Känner mig mer utvilad än igår, sist jag sov så långt sammanhängande var hos flickvännen tid i v. Finner min tid till sömn och rekreation, lite "här och där". Tacksam också för att min tanke och närvaro tr går bra och enl plan samt att jag ej har så stort sömnbehov. De verktygen som jag själv "byggt" hjälper mig att leva det liv jag väljer att leva! Blir ljus på gravarna samt lite mer eftertanke på de bortgångna, för mig är helgen ell denna period (hösten) lite mer speciell, minnen fr systerns suicid gör sig mer frekvent påminda. Inget jag arb bort, utan vill känna mina känslor, tankar och minnen. Känner redan dragningskraften till och fr lillasyster MARIA och hennes grav, likaså mormor och morfars (Karin och Joel). Ser fram emot besöken och de tända ljusen, så vackert där på kyrkogården. Ska möta upp mor min men kommer också åka till V-ås för att besöka farmor som ligger på sjh. Farfar ringde under gårdagen och medd, kanske kör honom till deras minneslund i samma stund. Skulle glädja de även om det bara blir farfar och jag, det viktiga där är dock farmors mående, hoppas hon inte blir långvarigt inlagd, ber <3. Ljuset lyser i mörkret, och mörkret har inte övervunnit det! Lär återkomma m mer detaljer om helgen, dock kanske jag ej skriver ngr inlägg förrän nästa v. Denna helg är som nämnts ovan en helg av eftertanke och fridfullhet så inlägg här känns mindre viktigt. Så ,jag passar på att önska dig som läsare en GOD Alla Helgons helg,.. "Varmt var ditt hjärta och glatt ditt sinne. Ljust och soligt lyser ditt minne. Sekunder, minuter, timmar och dgr blir till år, men saknaden består". Tillägnad dig kära MARIA, VILA I FRID, <3..
Allhelgonahelg - Arbete - Avlivna - Bortgångna - Checkat ut - Dikt - Eftertanke - Farmor och farfar - Gravar - Joel och Karin - Kyrkogården - Kära minnen - Kärlek - Ljus - Lykta - Maria - Medveten närvaro - Mindfullness - Mormor och morfar - Närvaro - Suicid - Syster - Vackert

Finns "folk" för allt, se nedan..

JA DET ÄR JAG JÖRGEN ------------- SOM ÖNSKAR HYRA JAG ÄR 38 ÅR KOMMER FRÅN UMEÅ JOBBAR SOM BYGGNADSMÅLARE OCH DATA TRADER VET U VAD DET ÄR TRADER ATTSÅ KÖPER OCH SÄLJER AKTSIER VIA AUTO ROBOT TRÄDING ALLTSÅ JAG HAR SATT IN PENGAR I USA BANK SOM STARTAR EN ROBOT SOM KÖPER OCH SÄLJER AKTSIER OCH VALUTER MAN KAN KÄNA BRA PENGAR DET JAG TÄNKER PÅ MER ÄR DIRÄCK DET MAN BÖR ÄTA EN TREO EN GÅNG I VECKAN STOPPAR CANCER UPP TILL 78% D VITAMIN ,OLIVOLJA ,GRANATÄPPLE , COLLEGEN ÄTTER DU DE DÅ FÅR DU ALDRIG CANCER JA JAG SKA ALLT NER TILL THAILAND OCH ORDNA TILL HUDEN ÄRR, RYNKER TÄDERNA TVÅ MJÖLK TÄDER SKA JAG DRA NYA ÄR BAKOM OCH TRYCKER PÅ , BR SAKER TILL HÅRT FINNS DÄR NERE , JA JAG ÄR EN MYCKET BRA TYP RING MIG PÅ ------------------ ELLER -------------------. DU STERILEN ALLTSÅ OPEREA SIG SÅ DET EJ BLIR BARN P.s. Efter att ha haft en annons ute för typ 4 mån sedan, raderade dennes två olika mob nr samt efternamn ovan av sekretesskäl. D.s.. JA JAG SKA ALLT NER TILL THAILAND OCH ORDNA TILL HUDEN ÄRR, RYNKER TÄDERNA TVÅ MJÖLK TÄDER SKA JAG DRA NYA ÄR BAKOM OCH TRYCKER PÅ , BR SAKER TILL HÅRT FINNS DÄR NERE , JA JAG ÄR EN MYCKET BRA TYP RING MIG PÅ ELLER
"Friska" individer - "Sjuka" individer - Annons - Dagens skratt - Inte bara Kerstin

Fyra element,.

väljer att kalla dessa "delar" för element för att jag är varm som ett sådant, flickvännen och mina närmaste ger mig bekräftelse härom. Nedan skrivs "delar". För dig som ej vet vad jag talar om ell syftar på, är det min inre värme som jag syftar på och ger till alla mina medmänniskor. Sedan att jag är fysiskt rel het av mig passar också de mer kalla bättre, värmer dem ell den helt enkelt och rättare uttryckt för här finns det bara en, <3. Årstiden bör jag här också nämna, ty kylan ute drabbar således ej mig. Har också en förmåga genom tankar och mindfullness att öka värmen vid och efter behov, likt då ett element. NU TILL DET VIKTIGA, helg som det nalkas. Jo, "fyra element" talar om KÄRLEKENS, se nedan; 1, bevågenhet (kärleksfullhet) 2, medkänsla (förmåga att lindra lidande) 3, glädje (behöver ej närmare förklaring, ell?) 4, jämnmod (frihet) TA VARA PÅ DESSA NU UNDER HELGEN DÅ DU SOM OFTA ÄR I RELATION TILL NGN HAR (bör) MER TID ÄN UNDER V. VAR NÄRVARANDE MED DEN/DEM DU ÄLSKAR, SÄRSKILT DIN RESPEKTIVE OCH I SYNNERHET DINA/DITT BARN! Så, en uppmaning ell ÖNSKAN fr min sida.. TREVLIG HELG NU <3..
Glädje - Jämnmod - Kärleksfullhet - Medkänsla

Bilbrand, "Hallstavik" i natt,.

kommer ihåg min första uttryckning i våras (när jag arb som "deltidare", enbart sådana nu för tiden på s.k mindre orter). Då släckte vi branden utan större problem, kommer dock ihåg att en uppenbar spridningsrisk fanns då bilen, en nyare Volvo stod nära ägarens hus. Vi tömde alla brandbilens skumsläckare plus en del vatten, (spänningen ej så hög i motorn där det brann, tog det beslutet). I detta fall och som rubriken ovan syftar på gäller en bil som stod parkerad vid speedway banan och utom fara för ngt "närstående" enl uppg fr gammal kollega. (Räddning) släckningsarb var över på ngr min. Bilen saknade reg skyltar, hmm..
Bilbrand - Brandsoldat - Information - Kollega. - Orionparken - Skumsläckare - Speedwaybanan - Spridningsrisk