"Maria"

Idag blir det ett besök upp till gravarna, främst då till min syster Maria´s,..
Kärlek - MARIA SYSTER - Saknar dig - Ses snart

"Fredagskväll"

Efter en tidig morgon och ett litet mödosammare arbetspass än vanligt väntar nu gymträning med flickvännen, hon är på besök i sin gamla hemstad, :-). Blir fokus på längdskidåkning och dess involverade muskler. Först hem för byte av väska (träningskläder) samt en proteindrink med en näve nötter,..
 
 
Tillsammans med Vesna Trajkovska - träning

''Fredag''

Morgon, morgon! På väg till arbetet och ett dagpass, 08-16. Första snön har fallit här i Sthlm, trevligt, trevligt. Ser fram emot en vinter med mycket snö och många skidspår lokalt här runt omkring. Flickvännen har precis anmält sig till Halvvasan och jag söker efter en startplats till Vasaloppet, här får du gärna tipsa mig. I morgon ska tjejen och jag investera i lite skidutrustning på Team Sportia i Uppsala, de har längdweekend med föreläsningar, leverantörer och kändisar på plats samt bra priser. Ska bli inspirerande och intressant,.. TREVLIG HELG, alla!
Skidor

"Hösten"

Jaha, mina kompisar hur har denna höst börjat för Er? Fina morgonpromenader i den lite kyligare men friska luften, med en kopp te under en filt på kvällarna, börjat komma igång med träningen igen efter semestern (eller ni kanske har köttttat på hela sommaren?)
Min har börjat kalasfint! På lördag nu den 27/11 skall jag investera i skate utrustning för första gången. Bra för träningen i allmänhet och dessutom hjälper den, den klassiska åkningen också. På onsdag nästa vecka den 31/11 är jag inbokad på ett tröskel/laktatpass hos Sport Support Center på Djurgården nere i Stockholm, blir mitt avstamp inför säsongens skidträning och skidsatsning. Sedan vecka 45 bär det av till Värmland och Torsbytunneln.
Mitt mål är Vasaloppet under 5 timmar om vi får tillräckligt med snö, naturligtvis.
 
HA EN BRA DAG & LYCKA TILL MED TRÄNINGEN, Ni som tränar,..
Joakim Ramqvist Hallin - Skidor - Vesna Trajkovska - laktattest - skate - sport support center - torsby - träning - tröskelpass