joakim ramqvist hallin

Lite av varje om min resa genom livet,..

Strange woman,.

Vill hellst inte skriva "sjuk" men ngt fel ell ovanligt finner man hos henne iaf, kommer inte enbart fr mig kan jag upplysa om!
Hoppas hon forts sin terapi som avslutades i somras, men det är upp till henne. Tänkte lämna hennes nytvättade kläder och skor idag och förra v men liksom tid mån har hon alltid strulat, gav henne en chans till idag, vad fick jag tillbaka jo "bara skit" men som sagt hoppas hon tillfrisknar och kommer till insikt snart. Nedan ett lite axplock och lite av hennes kläder, tr skor samt psykofarmaka hon så många ggr sagt om att "släng allting". Sedan ville hon ha alla saker igen för ngn v sedan, har alltid stått hos mig rena och fina, tvättat dem som jag har. Här slängs inget, (inte mina saker).  Cykel/skidglasägonen mina hon lånade får hon behålla, inte viktigt för mig, har så jag klarar mig men hoppas de kommer till anv.
 Alltså avslutad historia vad gäller återlämning av ägodelar. Hon fick som hon verkar "vilja",  😱..
 
 
 
Taggar: Avslutat kapitel, Frisk?, Helg, Insikt, Kari Traa, Lördag, Ovanlig, Pro Touch, Terapi, Träningskläder, Träningsskor, Välvilja jag har;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Stefan
skriven :

Instämmer med din rubrik "strange woman" har inga orsaker till varför kvinnan beter sig som hon göt men det är också det på sandlådenivå ochn tecken på att "hissen inte går ända upp hos henne". Ge allt till Myrorna elller Röda korset, Jocke ;-)

Svar: Ngt "fel" är det men vill inte förtala ell smutskasta ngn, ligger inte i min natur men när man inte kan träffas och byta saker oavsett så är det för mig omänskligt/onaturligt och det tyder på brist/er på ngt. Släpper detta nu, kommer ge bort art./sakerna så kommer dem till anv iaf. TACK Stefan, för din förståelse,..
Joakim Ramqvist Hallin