"Den man älskar...

Bra dokumentär nu på SVT1, gripande och jag blir lite tagen. Proteindrinken får vänta här på arb,.. Repris 6/10)..

Vilken härlig d...

Ännu en vacker ...

Estonia

Tankarna går idag till offren och deras anhöriga, samt till nära och kära som miste ngn i katastrofen där ute på Östersjön för 20 år sedan. Minnesceremonier hölls idag runt om i landet och i de övriga drabbade länderna. Minns såväl den morgonen när jag tittade på nyheterna innan jag gick iväg till skolan. Många av de 852 offren som strök m där ute på "Fredens hav" var just från Uppsala och trakterna häromkring. Personligen så kände jag ingen förutom bekanta som förlorade l...

Hemma i Varglya...

igen efter att ha vinkat av "Östersundsparet", ett lätt träningspass och massage/stretch på Actic. Nu väntar tvätt, middag, dusch och ett samtal sedan lär jag somna utan större problem..

Underbara timma...

i Uppsala tillsammans m vän fr Östersund och hennes pojkvän. Åkte direkt till stan efter loppet för att umgås och få ut mer av hennes besök. Att jag haft på mig träningskläder i 2 dygn är av mindre betydelse, duschade sedan på hotellet och tog på torrt underställ. Det var tre år sedan vi träffades sist så det var riktigt trevligt att träffas igen, jättefin höstdag också. 😉 🙏☀️😊,..

Hämta fler inlägg