Trevlig helg nu...

började m att flickvännen kom över i fre efter arb, gick hem lite tid. Bjöd på middag och en myskväll, vi hade det trevligt och kärleksfullt kort sagt, <3. Sov ut på lör, en riktig "sovmorgon" blev det. Länge sedan jag sov så länge, tacksam över det. Lade oss tid på fre kvällen också vilket gjorde att det blev över 11 tim i säng, otroligt!
 
Åkte över till farmor och farfar en kort stund under tiden "tjejerna" var på hästshowen i Solna, åt och ...

"Pengar är inte...

Kärlek är att f...

Att älska är framförallt att vara närvarande, att finnas där. Dock är det inte alltid så enkelt, kräver träning. För om du ej är där hur skall du då kunna älska? Det är likt en konst att vara närvarande, av samma slag som meditationens konst, och meditationen syftar till att göra dig närvarande inför det som är här och nu.
(Rikedom och dess strävan dit är ofta ett hinder för kärleken, finns alltför många ex).
Den mest dyrbar...

"UNT´s fyrverke...

Än så länge har kanske inte julkänslan slagit till ordentligt i stan ell Uppsala kanske ell borde jag förtydliga (är ju ingen U-a bo längre, för dig som inte känner till det och för dig som ny är så har jag bott där tid, väldigt länge). 

November har som bekant framförallt kantats av grått, milt och mulet höstväder, 4 dgr av lite kyla men jag är inte förvånad ell ledsen för det, vi bor i "södra" (inte ens "mellan" om du tror det, gränsen går vid Sundsvall) Sverige ...

Dejting???

fick en förfr på Insta fr en "vän" där om "vi" kunde bli vänner på en dejtingsida och varför jag ej hade ngn profil där. Svarade inte ens "hon" åkte dir i papperskorgen liksom profilen. Hon känner till att jag är i ett förhållande liksom jag känner till att hon har sambo, nej till papperskorgen dir. Kanske lär jag ngn/ngr således länkar jag även inlägget  till Fb också, vilket görs (jag) om jag anser mitt innehåll vara viktigt ell ämnat en större publik. Till dig/Er som ...

Hämta fler inlägg