joakim ramqvist hallin

Lite av varje om min resa genom livet,..

Alla Helgons dag, Allhelgonhelgen..

tillika "All Saints Weekend" är här, välkommen! Har precis lämnat rapp och checkat ut fr arb efter en väldigt lugn natt, sovit i dryga 6 timmar oavbrutet. Känner mig mer utvilad än igår, sist jag sov så långt sammanhängande var hos flickvännen tid i v. Finner min tid till sömn och rekreation, lite "här och där". Tacksam också för att min tanke och närvaro tr går bra och enl plan samt att jag ej har så stort sömnbehov. De verktygen som jag själv "byggt" hjälper mig att leva det liv jag väljer att leva! Blir ljus på gravarna samt lite mer eftertanke på de bortgångna, för mig är helgen ell denna period (hösten) lite mer speciell, minnen fr systerns suicid gör sig mer frekvent påminda. Inget jag arb bort, utan vill känna mina känslor, tankar och minnen. Känner redan dragningskraften till och fr lillasyster MARIA och hennes grav, likaså mormor och morfars (Karin och Joel). Ser fram emot besöken och de tända ljusen, så vackert där på kyrkogården. Ska möta upp mor min men kommer också åka till V-ås för att besöka farmor som ligger på sjh. Farfar ringde under gårdagen och medd, kanske kör honom till deras minneslund i samma stund. Skulle glädja de även om det bara blir farfar och jag, det viktiga där är dock farmors mående, hoppas hon inte blir långvarigt inlagd, ber <3. Ljuset lyser i mörkret, och mörkret har inte övervunnit det! Lär återkomma m mer detaljer om helgen, dock kanske jag ej skriver ngr inlägg förrän nästa v. Denna helg är som nämnts ovan en helg av eftertanke och fridfullhet så inlägg här känns mindre viktigt. Så ,jag passar på att önska dig som läsare en GOD Alla Helgons helg,.. "Varmt var ditt hjärta och glatt ditt sinne. Ljust och soligt lyser ditt minne. Sekunder, minuter, timmar och dgr blir till år, men saknaden består". Tillägnad dig kära MARIA, VILA I FRID, <3..
Taggar: Allhelgonahelg, Arbete, Avlivna, Bortgångna, Checkat ut, Dikt, Eftertanke, Farmor och farfar, Gravar, Joel och Karin, Kyrkogården, Kära minnen, Kärlek, Ljus, Lykta, Maria, Medveten närvaro, Mindfullness, Mormor och morfar, Närvaro, Suicid, Syster, Vackert;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Malin
skriven :

Fina fina du. Underbart skrivet, vi var till gravarna i går. Ska hälsa från p vännen han vill ha de där protein tillskottet. Hoppas du får en lugnochfin vecka.

Svar: TACK, jo denna helg och i synnerhet när den infaller på dessa dgr är väldigt betydelsefull för mig, <3. Ordnar m prot tab till honom, be han ringa mig (har ett annat tillskott också som han kommer gilla, pulverform bestående av soja, vete och ärt-prot). P.s det finns fina/underbara människor, träffar man de gäller det att ge kärlek och att vara närvarande oavsett relation, viktigt i dagens så ytliga, kalla och "sjuka" samhälle d.s..
Joakim Ramqvist Hallin