joakim ramqvist hallin

Lite av varje om min resa genom livet,..

Super trevlig kväll

går snart över i en säkert lika supertrevlig natt.
 
Sällskapet så här långt är Sub9 gr fr Vätternrundan, och benämningen "After Vättern". Platsen Stationen Svenssons krogar. Checkade in i mitt namn tillsammans m annan för ett "trippel" bord utomhus vilket den söta hovmästarinnan bad om 4 min på sig att få göra i ordning. (Räknat m att vi skulle sitta inne). "Självklart kära du, ta din tid, kom in och hämta oss här i baren när du klar är"!
Fick en toppen placering, bästa usikten och jag bad om ngr extra "värmare" (infra) som hon m enkelhet bad ngr män i pers hämta åt oss, ty tunga de äro.
 
Bra uppslutning och samtalsämnet var fritt, mkt cykel förstås bland annat. Gick igenom rundan m alla dess händelser förstås.
Mitt förslag bland andra var att vi kör ngn/ngr fler tävlingar/lopp gem i sommar/höst samt när cyklarna ställs in för vinterförvaring satsar på spinning. Ska prata m mina kontakter, bl a en "platschef" på ett av mina gym så vi i gr, tot närmare 20 st varav de 14 som ej har ex. Actic/Kraftkällan kort kommer in utan kostnad alt till ett reducerat pris. Vore trevligt att just de passen vi går på alltid blir fulla samt att när vi är utanför gymmet får ett par t-shirt's som vi kan som en av möjliga motprestationer visa oss i med syfte att sprida reklam om just den anläggningen, det gymet ell den kedjan. "Den dgn den sorgen", vi/jag löser det hursom. Även en gem klädsel vilket jag och Mattias även föreslog i år men pga olyckligs omständigheter m stl etc kunde vi inte riktigt ombesörja detta i år. Här lämnade jag fram ett förslag som noterades till kommande rundor. 
 
Som nämnts ovan har vi jättetrevligt, sitter m kaffet nu, den lilla söta cho biten tas m för att läggas i min cho skål där hemma, och ngn av de äldre herrarna smuttar på sina konjak ell wiskey's. 
Trevligt att så många kunde komma, det gör sitt för KASAM känslan, den så viktiga, sammanhållningen och lagandan.
 
Nej nu ska jag ringa en av mina potentiella dörr/ben öppnare (lol) för nattens vistelse. Känner inte för att åka hem i kväll via N-tälje, vill stanna kvar här i stan och mysa.
 
Nedan avslutningsvis ett foto på min mat som numera har börjat spjälkas i magen min, bad om en extra "hink" pommes (free of charge) av den så snälla och serviceinriktade hovmästarinnan/servitrisen. Hon var jättetrevlig, tog verkligen hand om oss, rätt kvinna på rätt plsts!
 
 
 
Taggar: Entrécote, Gentjänster, God mat, God service, I gott sällskap, Kontakter, Myskväll, Mysnatt, Reklam., Samkväm, Service minded, Trevlig stämning, Trevligheter, Vänskap, Vätternrundan, Övernattning;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: