Avslutar onsdag och Kvalborg

m dokumentären "Citizenfour" fr Dox SVT1 om Snowden, YOU KNOW! Oscarsnominerad t.o.m för Er ej insatta. Blir andra ggn för mig, (repris). Riktigt bra och intressant,..
Information NSA Snowden USA Wikileaks
4 kommentarer
Anonym

Tack för jag får läsa din blogg i alla fall, fastän du blockerat mig över allt annars.

Svar: Fb, Insta och i telefonboken som överenskommet, (fortf intr du är så lite ger jag dig, var tacksam ist, framförallt visa den 🙏💘👼) gjort detta i brist på förståelse, opålitlighet och respekt etc. Inget annat kära du, inget står skrivet i sten, stenen du har..
Joakim ramqvist hallin

Anonym

Jaha, så jag ska vara tacksam nu, visst? Men vill fortfarande du tar bort alla kommentarer med hjärtan o allt som jag skrivit till dig under den här tiden. Opålitlighet? Det finns ff tillgängligt, men du gav mig ingen chans.
Hur visar man tacksamhet till någon som blockerat?

Svar: Återigen, den mödan besparar jag mig ifr. Försök lev i nuet och var tacksam för "vår gem tid" ist. Kram,..
Joakim ramqvist hallin

Anonym

Hur ska jag visa tacksamhet?????

Svar: I grund och botten är sådant ömsesidigt, alltså ligger det hos motpart, hos mig i det här fallet, också. För att avsluta ell trappa ner denna korr så att jag slipper ta till min "utsläcknings förmåga". Jag var ärlig mot dig i min förklaring och "avsikt", jag blev ej störtkär, jag föll aldrig djupt, jag gjorde ej upp planer för framtiden, etc. etc. Vi diskuterade detta, lägg därtill till åldersskillnaden oss emellan. Vi hade en kort romans inget djupt kärleksförhållande vilket jag också poängterade. Jag tycker om dig, kommer alltid att göra men det du visat den sista tiden går över iaf mina ideal, etiska och moraliska principer. Men jag dömer ingen, förlåtelse är inte så svårt för mig. (Gäller bara att jag ser viljan, motivationen och en progressiv utv hos motpart). Det hade vart så enkelt om du talat sanning m denna sista "förtroende test" mer ell mindre, så enkelt. (Har löst det på annat håll vilket är av mindre betydelse!) Emellertid valde du en annan väg här, kom inte och säg (skriv) att du inte känner till vad jag talar om! Dessutom gav jag dig chans på chans, ex. lade jag till dig åter på forumet Fb vilket du "misskötte" återigen i hänsyn till det överenskomna.
Avslutningsvis, som tid nämnts här, inget är ristat i sten allra minst denna "småsak". Men det kommer ta ett tag för mig, tiden får dessutom här utvisa.

Trevlig Valborgsmässoafton nu och 1 maj, beror på när du läser. Kramar fr mig,..
Joakim ramqvist hallin

Anonym

Har talat och talar sanning, men lycka till med din älskling nu, ni blir en fin familj, dotter har hon ju redan.

Svar: Nämn henne gärna vid namn, har frågat 6 st och det är ok för dem, och du, INGEN av dem har barn, smaka på den..
Joakim ramqvist hallin