Johan Olsson, vår allas skidkung..

Kommer du ihåg Skid OS i Italien och 5-milen där, tänkte väl det? Behövs ingen närmare förklaring ell beskrivning, ell hur? Likaså hemma VM i Falun. Hur som hellst skulle han ju också köra Vasaloppet i år den 5/3, (hörde bl.a då en intervju där på plats), så nu skall hans första Svenska Klassiker bli en verklighet så i morgon kl 12:00 står också han i startfållan här på Vr i en av dem mer "riktiga" SUB grupperna och jag kan LOVA dig kära läsare m.fl att han m sitt Team's s.k "hjälpryttare" och erfarna cyklister kommer göra en bra tid, under 8 tim talar jag här om då.
Hoppas vännen som är här i Motala som funktionär under helgen, (ist för att också stå i startfållan som tänkt), och som bl.a  kommer köra alt sitta m i ngn av dem alla följebilarna i morgon tillsammans m mekaniker och övr expertis, kan och får se honom och hans team, samt ngr övr SUB elit gr, hade själv tyckt om det) om inga incidenser inträffar vill säga, Johan är ju expertis på att vara ell bli "sjuk". Du, slutligen, vet du varför jag vet det där om en "bra tid"?  Jo, förutom att han tävlat i längdskidor (konditionsidrott) på allra högsta nivå under så många år och har en väldigt god grundfysik så sitter även han på en landsvägscykel och tr under hans tr period emellanåt, ca 300 mil/år närmare bestämt, så det är ingen gröngöling precis, lägg därtill all annan tr och tävl människa han är liksom ödmjuk samt nämnda hjälpryttare och team..
Andra viktiga parametrar är det passande vädret som komma skall i morgon bli samt mkt mindre cyklister i allmänhet och amatörer i synnerhet och att han har en av dem bättre (bästa och lättaste komponenter) racer cyklarna på  marknaden.. 
 
 
All LYCKA och  FRAMGÅNG fr mig imorgon, Johan..
Bra tid Bra väder Bästa utrustningen Elit team En Svensk Klassiker Funktionär Hjälpryttare Hög laktatnivå Intresse Johan Olsson Motala På resande fot SMACK klubben Sponsorer Startfållan Syreupptagningsförmåga Team Santander Tål mjölksyra Van cyklist Vänskap Vätternrundan Ändrade planer
0 kommentarer