Vi väljer,,

Vi väljer, åtminstone i viss utstr vännerna våra. Vi väljer åtminstone i viss utstr den arb plats där vi träffar våra arb "kamrater". Vi väljer åtminstone i viss mån våra grannar samt våra bekanta. Men det finns en gr människor som vi inte väljer, våra släktingar det är. Dem har vi på gott och ont, och de är inte heller utbytbara (likt ovanstående pers). Våra släktingar fungerar i vissa avseenden som spegelbilder av oss själva, men det handlar inte alltid om de speglar som vi kan finna ex. vis i våra och andras badrum, vilka ger en enkel spegelvänd bild av oss själva, Det kan likaväl röra sig om speglar på och liknande dem vi finner på olika nöjesfält. De ger en förvanskad bild av oss själva, ibland en förfulad bild, men ibland också en förskönad.
Vi kan inte bortse ifr att vi har vissa karakteriska gemensamt m de människor som vi delar vårt DNA m.
Syskon tänker jag närmast på här, en spec kategori. M dem delar vi minst 50 % av våra gener men inte bara det. Vi delar i regel också uppväxtmiljö. Syskon intar en på detta sätt unik position i våra liv.
Här kommer jag att tänka på Andreas, Emmas och min syster MARIA som valde att avsluta sitt liv tragiskt för ngr år sedan, hon och jag var väldigt lika. R.I.P Glömmer dig aldrig, rest in Peace..
 
Arbetskamrater Att tänka på Att välja Budskap Grannar Skolkamrater Syskon Syster Maria Tankar
1 kommentar
Malin

<3

Svar: Tack för den, en virtuell puss och kram så länge i gengäld. Hihi, natti, natti..
Joakim ramqvist hallin